MENU johan(@)golfsun.se +46 (0)42 -120765 +46 (0)70 71 71 197 Kvarnstensgatan 15 252 27 Helsingborg (Sweden)

Sök objekt

Våra Tjänster

Om du söker en bostad eller ett objekt längs Costa Blanca (Alicante) eller Costa Cálida (Murcia) kan vi erbjuda professionell hjälp. Golf Sun Spanish properties är ett fastighetsagent företag med 15 års erfarenhet och vi erbjuder dig all vår kunskap för att du skall få ditt drömboende vid Medelhavet.

Vi har ett stort utbud av objekt till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Cálida (Murcia) områdena. Med GolfSun Spanish Propperties kommer du att få professionell hjälp och service i hela köpprocessen. Vi kommer att anstränga oss till det yttersta för att ditt köp av drömboende i Spanien skall bli en fantastisk upplevelse.

Du kommer att erhålla all hjälp du behöver från första minuten. GolfSuns professionella team kommer att lyssna på dig och dina önskemål för att kunna erbjuda personlig service och tillfredsställa dina önskemål.

Vårt team kommer att visa dig vårt urval av fastigheter som är till salu i Costa Blanca & Costa Cálida. Vi kommer att svara på dina frågor och undanröja tvivel för att hitta rätt objekt för dig.

Vi är väl förtrogna med alla administrativa processer som ett fastighetköp i Spanien kan medföra, så du kan lugnt överlåta allt papperserbete åt oss. Vi handterar alla legala och finansiella steg på vägen i köpprocessen.

Vår after-sales service är alltid till ert förfogande. Vi kan vara behjälpliga med allt från att hitta bästa inredningen eller utrustningen till din bostad, eller att hjälpa dig att hitta i området och den Spanska livsstilen. Vi är stolta över vår after-sales service och kommer att anstränga oss för att du skall bli lika nöjd som hundra tals kunder blivit.

Kontakta oss idag om du söker efter DIN PLATS I SOLEN längs Costa Blanca (Alicante) och Costa Cálida (Murcia) .

Nya bostäder Se fler bostäder Begagnade bostäder Se fler bostäder Komersiella lokaler Se fler bostäder

Golf Sun SE

Express Kontakt

Legala noteringar Privat Design: Design: Mediaelx © 2022 Golf Sun SE