MENU johan(@)golfsun.se +46 (0)42 -120765 +46 (0)70 71 71 197 Kvarnstensgatan 15 252 27 Helsingborg (Sweden)

Sök objekt

Om oss

Vi på GolfSun lovar att göra allt i vår makt för att hjälpa dig att hitta ditt drömboende på Costa Blanca. Finner du inte det på vår hemsida, skicka ett mai eller använd svarsfältet nederst på sidan. Så återkommer vi med förslag.

Golf Sun Spanish Properties är en av Costa Blancas större fastighetsmäklare. Med över 1000 objekt i portföljen, från Altea och Benidorm i norr till Cartagena i söder, finns det någonting som passa de flesta.

Mars 2016 startade vi Sverigekontoret i Helsingborg. Hit han du ringa om du har frågor eller vill ha hjälp att hitta objekt.Vårt huvudkontor www.GolfSun.net ligger i La Regia strax efter Cabo Roig, Costa Blanca. Vi har även ett stort urval av objekt i Costa Calida området.

Vi är framför allt inriktade på att förmedla nyproducerade bostäder på Costa Blanca. Genom avtal med de större byggmästarna får vi ofta hand om försäljningen redan på projekteringsstadiet. Därför kan vi erbjuda ”första tjing” på flera av de attraktivaste ”urbanisationerna”.

Förutom att förmedla bostäder erbjuder vi en palett av tjänster. Allt från hämtningsservice från flygplatsen, till städning, nyckel förvaring, tillsyn m.m.

GolfSun startade sin verksamhet 1999 och drivs fortfarande som ett familjeföretag. Med professionella medarbetare har GolfSun etablerat sig som en seriös och pålitlig partner vid fastighetsköp i Spanien. Alla medarbetare på vårt Spanska huvudkontor har bott och arbetat över 15 år på Costa Blanca, så de mycket erfarna och kunniga vad det gäller området.

Vänd er med förtroende till oss. Vårt huvudkontor är ett aktiebolag registrerat 1999 i Mercantile Registry of Alicante med C.I.F. nummer B53455564. Bolaget är medlem i Asivega, fastighetsmäklar organization. Ansvarig mäklare för alla objekt är Escher Jac Bookelat.

GofSun samarbetar enbart med de bästa byggarna och fastighetsbolagen, vilket säkerställer högsta kvalitet till överkomligt pris; varje objekt är undersökt legalt till 100% innan vi marknadsför det.

Vi kan garantera att du inte någon annan stans kan hitta något objekt till lägre pris eftersom vi samarbetar direkt med byggarna och projekterarna och priserna sätts av dem (och inte av mäklare)

Om du har sett någonting som vi inte har på vår hemsida, bara säg till. Hemsidan visar inte alltid alla objekt vi har, och om vi inte har det så kommer vi att göra allt i vår makt för att hitta det åt dig.

Vi kommer att vara med dig hela vägen, från den första kravspecifikationen till urval, till tillträde och den juridiska processen och inte minst efter tillträdet. Vi rekommenderar att du besöker Spanien för att bekanta dig med Costa Blanca området. Vi erbjuder 2 alternativ till visningar. Antingen bokar vi besök på speciella objekt, men effektivast är om vi bokar en ”road tripp” och tittar på några utvalda objekt som matchar det du söker.

När du köpt ditt drömboende tar vårt ”after sales team” över och håller dig uppdaterad om hur det framskrider och hjälper dig även med avsluts och tillträdesprocessen. I samband tillträdet hos Notarien kan vårt after sales team hjälpa dig med allt från försäkringar, TV/Internet, vatten, el till möblering m.m. Vi kan även arrangera uthyrning, nyckel förvaring, städning och fastighetsskötsel m.m.

Under årens lopp har vi byggt upp ett team av professionella runt oss, i nära samarbete med advokater, bolån experter, affärskonsulter så vi kan alltid rekommendera lämplig konsult när det behövs.

 

Kontakta oss idag om du söker en fastighetsagent, baserad i Sverige med huvudkontor i Alicante, Costa Blanca. Vi står till ditt förfogande för att hitta ditt drömboende vid Medelhavet.

Nya bostäder Se fler bostäder Begagnade bostäder Se fler bostäder Komersiella lokaler Se fler bostäder

Golf Sun SE

Express Kontakt

Legala noteringar Privat Design: Design: Mediaelx © 2022 Golf Sun SE