Njut av Medelhavslivsstil när den är som bäst

Spaniens bästa stränder längs med Costa Blanca kusten

Ett golfparadis där du kan spela golf året om

Moderna inredningar

Högt value for money på nybygda bostäder

Kvallitetsbostäder till överkomligt pris

Modern design enligt din egen specifikation

Lyxvillor i tidlös arkitektur

MENU johan(@)golfsun.se +46 (0)42 -120765 +46 (0)70 71 71 197 Kvarnstensgatan 15 252 27 Helsingborg (Sweden)

Sök objekt

Nya bostäder Se fler bostäder Begagnade bostäder Se fler bostäder Komersiella lokaler Se fler bostäder

Egenskaper

Välkommen till GOLFSUN.SE agentkontor i Helsingborg, Sverige.

Vi på GolfSun lovar att göra allt i vår makt för att hjälpa dig att hitta ditt drömboende på Costa Blanca. Finner du inte det på vår hemsida, skicka ett mai eller använd svarsfältet nederst på sidan. Så återkommer vi med förslag.

Vi erbjuder ett stort utbud av fastigheter, bostäder, lägenheter och villor längs med Costa Blanca och Costa Cálida. GolfSun har huvudkontor Spanien med agentkontor i Sverige, England och Holland.

Vi säljer lägenheter, bungalows, radhus-townhouses, villor, lyxvillor, gårdar, tomter samt kommersiella byggnader, lokaler och lager såväl begagnade som nya (nyckelfärdiga och på projektritning). Sedan 1999 vi har sålt bostäder i Costa Clanca and Costa Cálida området som sträcker sig från Alicante till Cartagena, omfattande de populära områdena Orihuela Costa, Cabo Roig, Campoamor, Villamartín, Los Dolses, Playa Flamenca, Punta Prima, Mil Palmeras, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, San Pedro, Pinar de Campoverde, Mar Menor, Torrevieja, Ciudad Quesada, Rojales, Benijófar, Algorfa, Guardamar, La Marina och Gran Alacant.

En enkel förfrågan är tillräckligt för att vi skall börja söka efter ditt drömboende. Oavsett om du letar efter en solid investering, ett komfortabelt semesterboende eller en året-runt bostad, kan GolfSun hjälpa dig till rätt beslut och att hitta ditt drömboende. Våra professionella medarbetare pratar flera språk. Flera lever och arbetar sedan mer än 15 år i Costa Blanca området.

Vi, GolfSun, är en av de fastighetsagenter som varit verksam längst i området.

Vår filosofi är att vi säljer inte fastigheter, vi förmedlar en livsstil. Vi vet att hela processen är ny för dig och av den anledningen är vi med dig i hela processen och hjälper dig med allt som kan uppstå eller behövas. Allt från att hålla dig uppdaterad om nya projekt som är under konstruktion till att rekommendera bästa inköpställen för möbler och husgeråd. Vi finns här för dig.

Södra Costa Blanca har av World Health Organisation (WHO) utsetts som "Den hälsosammaste platsen att leva på i Europa”. WHO säger “Almost as perfect an environment as it is possible to attain”.

Costa Blanca inte bara erbjuder ett varmt klimat med solsken och anmärkningsvärt lite regn, nästan hela året, det koncentrerade saltet i lagunerna drar också ur fukten ur atmosfären.

Detta resultatet i ett unikt torrt klimat, speciellt lämpligt för personer med reumatism, artros och astma, vilka kan förvänta sig lindring av sina besvär i detta speciella mikroklimat. Längs med Costa Blancas gyllene kust finns det många stränder med blå flagga och med många golfbanor av internationell mästerskapsstandard är det inte konstigt att det är ett så populärt ställe att leva, semestra och investera i.

Costa Blanca är lättillgängligt via motorväg men också tack vare 2 internationella flygplattser väldigt nära. Alicante/Elche flygplatsen i norr och Murcia/San Javier i söder trafikeras dagligen av många reguljära (lågpris) flygbolag dagligen. Utanför Murcia håller färdigställs just den nya Corvera Airport.

Denna flygplats kommer inte bara att betjäna kustområdena Costa Blanca, Costa Cálida och Mar Menor, utan kommer också att vara en viktig flygplats för den nya Paramount Theme Park som planeras öppnar 2016.

Paramount Theme Park förväntas bli den stora utmanare till Euro Disney tack vara det förmånliga klimatet som gör anläggningen attraktiv hela året.

Vi skall inte missa att nämna det nya shoppingcentrat Zenia Boulevard som öppnade september 2012 och som är ett av Spaniens största shoppingcenter, allt under bar himmel igen tack vare det fantastiska klimatet.

Tveka inte att kontakta oss om du söker en erfaren och kunnig agen eller mäklare när det gäller din drömbostad i Costa Blanca.

Vi gör dina drömmar komma igenom! Telefon +46 707171197

Golf Sun SE

Express Kontakt

Legala noteringar Privat Design: Design: Mediaelx © 2021 Golf Sun SE